ministarstvo190

Pretraga

o savezu

kontakt

fipsed logo

cips logo

reklama

1. Новембар је месец када свако (појединац, спортска организација, заједница) може да предложи Савезу измене правила и правилника у појединачним дисциплинама, правилника Форума,судијског и стручног и тренерског тела, репрезентација, осталих спортских правила и свих осталих правилника везаних за Савез.

     Ваше примедбе, предлоге пошаљите на адресу САВЕЗ СПОРТСКИХ РИБОЛОВАЦА СРБИЈЕ, канцеларија огранка у Крушевцу, Косовска 35 37000 Крушевцу или  на мејл: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

 

 2.  Сви који нису измирили обавезе према Савезу по било ком основу имају рок до краја године да то учине. У случају неизвршења обавеза поступиће се по Дисциплинском правилнику.

 

3.  Спортске организације које нису доставиле извештаје са одржаних пријатељских купова а за које су тражиле потврду Савеза, имају рок до краја године да доставе докумантацију  (дневник такмичења  и  имена и презимена судија које су судиле на овим спортским манифестацијама). У случају неизвршења обавеза, таква спортска  манифестација се брише са списка одобрених спортских манифестација (такмичења) а иста спортска организација ризикује да у наредној години не добије потврду за одржавање такмичења и  да се покрене дисциплински поступак. 

Pin It
top