ministarstvo190

Pretraga

Na kanalu DTD u Kajtasovu (BELA CRKVA) od 03.07 do 09.07.2023 god. održaće se Svetsko prvenstvo za nacije u disciplini fider

SP_Logo_beli.png   

Na Dunavcu U APATINU održaće se Svetsko prvenstvo za dame od 21.08. do 27.08.2023. godine

logo_2023_1.jpg 

o savezu

kontakt

fipsed logo

cips logo

reklama

ОТКАЗИВАЊЕ СПОРТСКИХ МАНИФЕСТАЦИЈА У СПОРТСКОМ РИБОЛОВУ, ПОЧЕВ ОД 06.07. 2020. године

Поштовани,
У многим градовима је проглашена ванредна ситуација и повећава се број инфицираних вирусом. Такмичари долазе из различитих градова, многи из градова где је вирус Covid-19 врло активан.

Због тога, а у циљу заштите здравља свих такмичара и учесника спортских манифестација у спортском риболову, Савез спортских риболоваца Србије ОТКАЗУЈЕ СВА ТАКМИЧЕЊА ПОЧЕВ ОД 06.07. 2020. године.

На скоро свим такмичењима које је организовао ССРС, испоштоване су препоруке али примећено је доста велико опуштање код учесника у личним контактима и смештајним објектима.

У нади да ће се побољшати епидемиолошка ситуација, Савез спортских риболоваца Србије ће на свом сајту објављивати потенцијалне нове термине календара за 2020. годину.ако се буду испунили услови и могућности за одржавање спортских манифестација.

ЗА СВЕ ОРГАНИЗАТОРЕ, ДОМАЋИНЕ И УЧЕСНИКЕ ПРИЈАТЕЉСКИХ ТАКМИЧЕЊА И КУПОВА; ПРЕПОРУКА ЈЕ ДА СЕ ОВА ТАКМИЧЕЊА НЕ ОДРЖАВАЈУ:И ОДЛОЖЕ.
ЗА САДА ЈЕ ЗДРАВЉЕ НА ПРВОМ МЕСТУ.
Савез спортских риболоваца Србије
Драган Бошковић

Pin It
top