ministarstvo190

Pretraga

o savezu

kontakt

fipsed logo

cips logo

reklama

Zahvaljujemo se na razumevanju:......

pojedincima posebno Vanji Bolesnikovu, Bojanu Gavriloviću, svim reprezentativcima, selektorima i trenerima reprezentacija, velikom broju sportskih  organizacija što su razumeli APEL saveza sportskih ribolovaca Srbije, da se u ovom periodu ne održavaju prijateljska takmičenja i da takva takmičenja neće organizovati i na njima neće učestvovati.

Naravno uvek postoje pojedinci, pa i neke sportske organizacije, koje ne poštuju apele, molbe, odluke Saveza. To se posebno odnosi na neke takmičare koji učestvuju u tzv.Method i fider ligama, i na takav način i svojim sportskim organizacijama, sadašnjim i budućim disciplinama, uopšte sportskom ribolovu donose velike neprijatnosti, pokušavajući da na ovakav način  stopiraju zvanična takmičenja u organizaciji Saveza i to radi svog sitnog interesa i kotizacija koje naplaćuju.

U ovom trenutku prijateljska takmičenja se ne mogu održavati i adekvatno kontrolisati a Savez će svu dokumentaciju, spiskove, fotografije koju poseduje poslati nadležnim službama.

Ovih dana se odlučuje da li će se domaća i međunarodna takmičenja održavati, odlagati ili otkazivati.

Prošle godine smo imali SREĆU pa smo ceo ciklus takmičenja održali, a ove godine vas molimo da RAZUM pobedi i da zvanični ciklus takmičenja se održi, a samim tim i da Srbija organizuje i učestvuje na Balkanskim, Evropskim i Svetskim prvenstvima. Strpite se još malo, zbog svih nas.

POŠTO JE U OPASNOSTI ODRŽAVANJE ZVANIČNOG CIKLUSA TAKMIČENJA KOJE ORGANIZUJE SAVEZ, PROTIV SVIH SPORTSKIH ORGANIZACIJA, REPREZENTATIVACA i LICENCIRANIH TAKMIČARA KOJI UČESTVUJU NA PRIJATELJSKIM TAKMIČENJIMA, PODNEĆE SE PRIJAVE A ONI NEĆE MOĆI DA UČESTVUJU U SISTEMU TAKMIČENJA SAVEZA.   

SAVEZ SPORTSKIH RIBOLOVACA SRBIJE, 02.04.2021

Pin It

Prijava Korisnika

Lajkujte nas na Facebook

ministarstvo omladine i sporta

sportski savez srbije logo

reklama2

top