2024 ŠARAN (KARP) OTVORENO PRVENSTVO SRBIJE

2024  ŠARAN (KARP) OTVORENO PRVENSTVO SRBIJE

ZAJEDNICA ŠARANSKIH KLUBOVA nije održala svoje sastanke zajednica ni u 2023 ni u 2024 godini.

Rukovodstvo REPREZENTACIJE U ŠARANSKOM RIBOLOVU nije poslalo nikakav izveštaj sa Svetskog prvenstva niti sa takmičenja Dunavsko jadranskih takmičenja (Balkanskog prvenstva). Stvorili su se svi uslovi da ova disciplina ne bude  u sastavu takmičenja na domaćoj ali i međunarodnoj sceni u 2024. godini.

Najviše zbog upornosti i molbe nekih takmičara, a pre svega Dejana Savića iz Petrovca, da se ipak ove godine reprezentacija pojavi na Svestkom prvenstvu koje se održava u blizini (Hrvatska), pokreće se inicijativa za održavanje OTVORENOG PRVENSTVA SRBIJE, odakle će najbolje plasirane ekipe i pojedinci činiti REPREZENTACIJU, koja će nastupati 2024. godine.

Pošto je ovo OTVORENO PRVENSTVO SRBIJE, pravo učestvovanja imaju po dve ekipe iz svake sportske organizacije, članice Saveza, koja je prijavila aktivnost do 15. januara 2024. godine u Savezu a to su: BAČKA 2017 SRBOBRAN, RIBOLOVAC NOVI SAD, MEDŽIK FIŠ SOMBOR, MLAVA PETROVAC, ŠARAN KIKINDA, BANAT ZRENJANIN , GLAUKUS NOVI SAD, BARICA INĐIJA, ČIGRA KRUŠEVAC, JEZAVA SMEDEREVO i MOĆNI MIKS KRAGUJEVAC.

Pored toga sve naše članice Saveza koje su prijavile aktivnost u 2024. godini, u drugim disciplinama, imaju pravo da prijave aktivnost šaranske sekcije za ovu godinu i da učestvuju na Otvorenom prvenstvu Srbije.

Održaće se dva kola (dva vikenda) i kotizacija za ovo Otvoreno prvenstvo Srbije je 40.0000 din po ekipi.

Za takmičare koji se plasiraju u reprezentaciju i  odlazak na Dunavsko jadranska takmičenja (Balkansko prvenstvo) odlasci i učestvovanje je samofinasirajuće.

PRIJAVE u Savezu najkasnije do ponedeljka 20. maj do 12,00 sati. putem elektronske pošte Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.   

Kontakt oko takmičenja DEJAN SAVIĆ 065 37 688 55

Ostale informacije oko registracije kod JASMINE 069 884 6127

Dragan Bošković

I PORED SVIH POKUŠAJA SAVEZA I NEKOLIKO POJEDINACA DA OŽIVIMO KARP SEKCIJU I ZAJEDNICU KARP KLUBOVA I SEKCIJA, EVO POSLE NEUSPELOG ODZIVA NA POZIV ZA OTVORENO PRVENSTVO SRBIJE U OVOJ DISCIPLINI ZA 2024. GODINU, OBAVEŠTAVAMO ZAINTERESOVANE DA NISMO USPELI,  PA SE OTVORENO PRVENSTVO SRBIJE OTKAZUIJE. 

OČIGLEDNO JE DA SU PREVALADALI PRIVATNI RAZLOZI  I ZAUZETOST MNOGIH TAKMIČARA KOJI SE TAKMIČE ZA NOVAC U NAŠOJ ZEMLJI  I INOSTRANSTVU. ŠTETA "SPORTISTI" !!!

Informacije

Savez sportskih ribolovaca Srbije je granski sportski savez svih ribolovaca Srbije, naša delatnost je vezana za ribolovni sport i rekreativni ribolov na teritoriji Srbije.

Adresa

Kancelarija u Beogradu/Office Belgrade:

M.Milovanovića br.4/I    11000 Beograd 

Kancelarija u Kruševcu/Office Krusevac:

Kosovska br.35     37000 Kruševac