ministarstvo190

Pretraga

Na kanalu DTD u Kajtasovu (BELA CRKVA) od 03.07 do 09.07.2023 god. održaće se Svetsko prvenstvo za nacije u disciplini fider

SP_Logo_beli.png   

Na Dunavcu U APATINU održaće se Svetsko prvenstvo za dame od 21.08. do 27.08.2023. godine

logo_2023_1.jpg 

o savezu

kontakt

fipsed logo

cips logo

reklama

U nedelju 30.08. trebalo je da se održi 1 kolo Vojvođanske pojedinačne lige za mlade i mastere. Dopisom predsednika domaćina tog takmičenja: Ribolovac Srpski Miletić ustanovljeno je da je procena domaćina da ne postoje realni uslovi za održavanje takmičenja zbog naglog skoka broja obolelih u opštini Odžaci.

Na osnovu dopisa, Savez odlučuje da se ovo takmičenje ne održi i otkazuje se

Prilog Dopis Ribolovac Srpski Miletić

U Odzacima tj u nasoj opsti je ovih dana doslo do naglog skoka obolelih od kovida 19, najkriticnije je u firmi Magna koja zaposljava oko 2000 radnika iz cele opstine i gde je juce testirano i za sada ima 68 zarazenih  i strepi se da je to jos veca cifra jer su oni radnike poslali na prinudni godisnji, u proteklih par dana umrle su 2 radnice i 4 osoba iz kruga porodice, molim Vas da razmislite o takmicenju koje bi trebalo da bude kod nas 30 avgusta tj prvo kolo regiona sever za mlade i veteerane, bez obzira sto smo se i potrudili oko piste i poceli sa postavljanjem platforme za takmicare za sada je postavlje o 17 komada klub i uprava zbog nastale situacije , i zbog najave vanrednog stanja u nasoj opstini ne zeli da snosi posledice i predlazemo Vam da se ovo ne odrzi.

Pavkov Goran Sekretar kluba 

Ispred uprave Usr Ribolovca iz Srpskog Miletica

P.s. mozete pogledati na N1, na Vojvodina 1 i na drzavnim televizijama se ovih dana prica o nasoj Opstini i o tome da smo trenutno najugrozeniji u celoj drzavi.

Molimo vas da imate razumevanja

Pin It

Prijava Korisnika

Lajkujte nas na Facebook

ministarstvo omladine i sporta

sportski savez srbije logo

reklama2

top