ministarstvo190

Pretraga

Na kanalu DTD u Kajtasovu (BELA CRKVA) od 03.07 do 09.07.2023 god. održaće se Svetsko prvenstvo za nacije u disciplini fider

SP_Logo_beli.png   

Na Dunavcu U APATINU održaće se Svetsko prvenstvo za dame od 21.08. do 27.08.2023. godine

logo_2023_1.jpg 

o savezu

kontakt

fipsed logo

cips logo

reklama

СВИМ ЧЛАНИЦАМА ФИПСед

На основу одука ФИПСед президијума отказују се светска првенства :        

1. Светско првенство у риболову у дисциплини Carnivorous Artificial Baits Shore Angling World Championship, које је требало да се одржи у Португалу 25 и 26. априла;

2. Светско клупско првенство у риболову у дисциплини Фидер (Feeder Fishing World Championship for Club) које је требало да се одржи У Бугарској(Пловдив), 30 и 31.05. 

3. Светско првенство у риболову у дисциплини  пловак за особе са инвалидитетом, мастерсе и ветеране (Disabled, Veterans and Masters Coarse Angling World Championship) које је требало да се одржи у Словенији (Радече) 06 и 07.06.

НОВИ ТЕРМИНИ:

Светско клупско првенство у риболову у дисциплини Фидер (Feeder Fishing World Championship for Club) БУГАРСКА - ПЛОВДИВ биће одржано у термину 24. и 25. октобар 2020;

Светско првенство у риболову у дисциплини  пловак за особе са инвалидитетом, мастерсе и ветеране (Disabled, Veterans and Masters Coarse Angling World Championship) СЛОВЕНИЈА- РАДЕЧЕ  биће одржано  17 и 18. октобра 2020.

Што се тиче Светског првенства у риболову у дисциплини Carnivorous Artificial Baits Shore Angling World Championship,  ПОРТУГАЛ  постоји могућност да се ово такмичење одржи у септембру месецу али организатори морају да нађу место за такмичење са адекватним током и количином воде, што не могу гарантовати за тај период у години. Зато ће информација и одлука бити послата чим будемо могли да то учинимо.

Што се тиче светских шампионата заказаних после датума: 15. јуна, они су заправо потврђени, али задржавамо могућност будућих измена, које ће зависити од развоја  пандемије.

Извињавамо се због свих непријатности, али здравље свих нас и заштита угрожених особа морају нам бити први приоритет.

Срдачан поздрав.

ФИПСед

 

Pin It
top